Kicsit pihenünk...rendeléseket 2024.03.04-én adjuk fel legközelebb!

Játékszabályzat

Nyereményjáték szabályzat

My Popcorn nyereményjáték a Facebookon Játékszabályzat

Játék

 1. A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője VEPOP Hungary Kft (1021 Budapest, Szép Juhászné út 14-18 F épület F2, a továbbiakban: szervező).
 2. A Játék helyszíne a Szervező Facebook oldala: https://www.facebook.com/mypopcornshop.gourmetpopcorn/
 3. A Játék időtartama: 2024. január 12. – január 19.
 4. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy (a továbbiakban: Játékos). 
 5. A Játék leírása: A Szervező a Facebook-oldalán posztot tesz ki, amelyben arra kéri a játékosokat, hogy lájkolják oldalukat, majd írják meg kommentbe, hogy kivel osztanák meg az ajándékcsomagot és taggeljék be a barátjukat, akivel megosztanák!
 6. A helyes válaszadók közül 2 szerencsést sorsolunk ki, akik megnyeri, a Popcorn Shed 10 darabos Ajándék Popcorn csomagját. 

Nyertesek és nyeremények

 1. A nyertesek azon játékosok közül kerül ki, aki lájkolják az oldalt, kommentben megírják, hogy kivel osztanák meg az ajándékcsomagot és taggeljék be a barátjukat, akivel megosztanák. 
 2. A sorsolás időpontja: 2024. január 19., 19:00 
 3. A nyertesek száma: 2 (kettő)
 4. A játék nyertese egy Popcorn Shed 10 darabos Ajándék Popcorn csomag.
 5. A nyereményeket a Szervező biztosítja.
 6. A Szervező a nyertesek nevét az Facebook posztban teszi közzé.

 Adatkezelés

 1. Az adatok kezelője a Szervező, aki a jelen játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait, és szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával történik.
 2. Az adatkezelés célja kapcsolatfelvétel a Játékossal a nyereményátadás céljából. Amennyiben a Játékos nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az a játékból való kizáráshoz vezet, vagyis a Játékos elveszti a jogosultságát a nyereményre.
 3. A Szervező kizárólag azon személyes adatokat kezeli, amelyeket a Játékos a Játékban való részvétel során önkéntesen adott meg a Szervezőnek (például név, e-mail-cím). 
 4. Szervező az adatokat a Játékos hozzájárulásának visszavonásáig vagy a Játék végéig és a nyertesekkel való kapcsolattartás idejéig kezeli.
 5. Játékos a Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy nyertessége esetén a Szervező a Játékos nevét nyilvánosságra hozza a Szervező Facebook-oldalán, továbbá Játékos hozzájárul ahhoz, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a Játékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért.
 6. Játékos az adatainak kezeléséhez való hozzájárulását bármikor, bármilyen korlátozás vagy indokolás nélkül visszavonhatja.
 7. Szervező egyéb adatkezelési elveit a Szervező honlapján (https://mypopcornshop.hu) található Adatvédelmi Tájékoztató tartalmazza.

A Szervező kijelenti, hogy a Játékot a Facebook (Meta) semmilyen formában nem támogatja, és nincs köze a promócióhoz. A Játékos a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadja a jelen játék- és adatkezelési szabályzatot.  A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játék feltételeit tartalmazó jelen játékszabályzatot indokolás nélkül bármikor módosítsa.

Budapest, 2024. január 12.