Kicsit pihenünk...rendeléseket 2024.03.04-én adjuk fel legközelebb!
DIY – Készítsd el saját ízesítésű pattogatott kukoricádat!

DIY – Készítsd el saját ízesítésű pattogatott kukoricádat!

DIY – Készítsd el saját ízesítésű pattogatott kukoricádat!

Tudjuk, hogy néha nincs is jobb, mint otthon elkészíteni a frissen pattogatott kukoricát. De hogyan készítsd el pattogatott kukoricádat, hogy szépen kinyíljanak a szemek, és különlegesebb ízű legyen, mint csak édes vagy sós?

DIY – Do It Yourself – csináld magad! Itt a legszuperebb pattogatott kukorica csomagunk, pattogtassátok ki a szemet és szórjátok a tetejére a feltéteket, melyet a dobozban meg is találtok. 

Popcorn feltéteink

Mivel a pattogatott kukorica megszállottjai vagyunk (képzelheted mennyire 😁), mindent megtettünk annak érdekében, hogy a legjobb popcorn feltéteket szerezzük be. Ha minket kérdezel, az általunk választott édes pattogatott kukorica feltétek teljesen ínycsiklandók, és lehetővé teszik, hogy a valaha készült legjobb pattogatott kukoricát készítsd el otthon.

A készlet a következő öt édes popcorn feltétet tartalmazza:

  1. Tejcsokoládé darabkák
  2. Étcsokoládé darabkák
  3. Mini Caramel kockák
  4. Mini tarka csokoládébab
  5. Csokoládé bevonatú méhsejt darabok

Hogyan készítsd el?

Popcorn készlet lehetővé teszi, hogy kreatív legyél, és olyan pattogatott kukoricát készíts, amilyet csak szeretnél. Akár egy feltétet használsz, akár mind az 5-öt, a te ízlésednek megfelelő lesz! Egyszerűen tegyél néhány magot egy serpenyőbe, és enyhén ízesítsd cukorral vagy sóval (vagy mindkettővel) ízlésed szerint. Ezután válaszd ki az öntete(ke)t, és tedd rá a frissen pattogatott kukoricára, amíg még forró.

Ha egy finom csokoládécseppre vágysz egyszerűen olvaszdfel a csokoládédarabokat. Ezután egy kanál segítségével csorgasd rá az olvasztott csokoládét a pattogatott kukoricára, mielőtt más feltéteket adsz hozzá. Így sokkal jobban tapadnak a popcornhoz!

Itt be is tudod szerezni a hozzávalókat:
Csomagok – Popcornshop (mypopcorn.hu)