Kicsit pihenünk...rendeléseket 2024.03.04-én adjuk fel legközelebb!
Hogyan fűszerezd meg popcornodat?

Hogyan fűszerezd meg popcornodat?

Hogyan fűszerezd meg popcornodat?

Hisszük, hogy néha nincs is annál ízletesebb, mint egy frissen pattogtatott kukorica az ízlésednek megfelelő ízben. Mivel tudjuk, hogy mindenki másképp szereti a popcornt fűszerezni, izgatottan pattogtatunk, hogy bemutathassuk popcorn fűszereinket!

Jelen bejegyzésünkben a Popcorn Shed Fűszer Csomagját mutatjuk be.

Mi van benne?

Popcorn fűszerek, hogy frissen pattogtatott kukoricád még finomabb legyen, mint a moziban.

A csomag az alábbi öt popcorn fűszer található benne:

  • Toffee
  • Csokoládé
  • Só és ecet
  • Juhar bacon
  • Édes chili

Hogyan fűszerezzük a popcornt?

Ha nálunk van a Popcorn Fűszerezőkészlet, akkor saját tökéletes popcorn készítményed elkészítése könnyebb, mint valaha. Egyszerűen pattints néhány szem kukoricát serpenyőben vagy Popcorn gépben, válassz egy fűszert a választékunkból, majd hintsd rá a frissen pattogott kukoricádra. Fontos tudni, hogy a popcorn fűszerek legjobban akkor tapadnak, ha még forró a popcorn. Tehát ne felejtsd el azonnal rászórni a fűszert a popcornra.De ha te vajasan szereted ajánljuk a Kernel Season Vaj Spray terméket! Így a legfinomabb házi készítésű popcornt kapod!

Tökéletes az egész családnak

Az otthon készült finomságok mindig különlegesek, nem igaz? A My Popcornnál mi is szilárdan hiszünk abban, hogy a popcorn akkor az igazi, amikor azokkal osztod meg, akiket szeretsz. Ezek a popcorn fűszerező készletek mindent tartalmaznak, amire szükséged van ahhoz, hogy a következő mozizásod, pikniked vagy családi összeröffenésed nagy siker legyen és mindenki megtalálja a kedvencét! Könnyen elkészíthető nagy vagy kis mennyiségben és nagyon szórakoztató a gyerekekkel vagy barátokkal együtt készíteni a Snacket.

Tehát itt van. Ha feldobnád a mozizásodat, próbáld ki a DIY Popcorn Fűszerezőkészletünket ízletes házi készítésű popcornnal az ízed szerint. 500g pattogó kukoricával és 5 tégely fűszerrel, hetekig lesz elég popcornod!

És ha egy még könnyebb megoldást keresel, ami egyáltalán nem igényel munkát, természetesen mindig megnézheted gourmet popcorn kínálatunkat;D

Vásárolja meg a történetet